Ausztria munka – Gyorsan és egyszerűen

Cégünk lehetővé teszi, hogy könnyen és gyorsan találj állást Ausztriában. Ingyenes apróhirdetéseket keresünk és küldünk több mint 30 000 munkáltatónak a vendéglátó- és szállodaipar területén. Nincs szükség keresgélésre, mi több ezer munkalehetőséget kínálunk neked.

Ausztria munka – Gyorsan és egyszerűen

Nincs szükség keresgélésre, mi több ezer munkalehetőséget kínálunk neked.

Szolgáltatásunknak egyszeri költsége van, ami 49 900 Ft / fő (kb. 125 €), de ezt már 2 nap alatt visszakeresed. Mi nem vonunk le semmit a fizetésedből, és a jövőben sem kérünk jutalékot.

Szerződéskötés után aznap már valódi állásajánlatokat kapsz az osztrák munkaadóktól e-mailben vagy telefonon. Mi dolgozunk helyetted, így nem kell keresgélned a munkalehetőségek között.

Az egész folyamat áttekinthető, gyors és egyszerű. Mindvégig veled egyeztetjük és a te igényeid szerint intézzük a munkakeresés folyamatát, és mindig rendelkezésedre állunk, ha kérdésed van.

Ha különleges igényeid vannak, akkor sem kell aggódnod. Akár a pároddal, akár a kisállatoddal érkeznél Ausztriába dolgozni, mi megoldjuk a dolgot.

Cégünk garanciát vállal arra az esetre, ha nem érkezik állásajánlat a pályázónak, akkor a szolgáltatás teljes összegét visszatérítjük. Az ausztriai munkavállalás tehát biztonságos és kényelmes a számodra.